Uitbreiding LEGO collectie

Uitbreiding van de LEGO collectie. Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat we voor het laatst een bericht hebben geplaatst. Sindsdien hebben we de collectie met verschillende sets uitgebreid. Zie onze collectie voor het actuele aanbod.

LEGO IDEAS

Recentelijk hebben we de LEGO sets FRIENDS The Apartments en FRIENDS Central PERK van de serie LEGO IDEAS toegevoegd. Deze sets zijn het decor van de populaire televisieserie die sinds 1994 werd uitgezonden. Geniet van het bouwen van deze realistische tv-sets en ga op zoek naar alle details, met verwijzingen naar populaire afleveringen! Deze sets hebben ongeveer 1000 en 2000 bouwstenen. Goed voor weer heel wat uren bouwplezier!

HARRY POTTER

Daarnaast vonden we het tijd om een tweede Harry Potter set toe te voegen. Voor deze uitbreiding van de collectie hebben we gekozen voor een set die ook uitermate geschikt is voor de wat jongere LEGO enthousiastelingen, zonder in te leveren voor de wat meer gevorderde bouwers. De Grote zaal Zweinstein bevat niet minder dan 10 minifiguren, waardoor er diverse scenes uit de films (of de boeken) na te spelen zijn.

LEGO Grote zaal Zweinstein

Speel je favoriete scene na met Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel, Draco Malfidus, Suzanne Bonkel, professor Anderling, professor Krinkel met dubbel Heer Voldemort gezicht, Hagrid, Albus Perkamentus en Haast Onthoofde Henk, plus bouwbare Basilisk en Felix. Daarnaast bevat de set ook nog figuren van Hedwig en Schurfie. De LEGO Grote zaal Zweinstein set omvat een bouwbare Grote Zaal en een toren.

Hoewel deze set een andere schaal heeft dan het Kasteel Zweinstein sluiten deze sets wat ons betreft erg goed bij elkaar aan. Beide sets zitten boordevol details, maar verschillen vooral in de grootte. De Grote Zaal bevat een kleine 1000 stenen, goed te doen op een avond, waarbij Kasteel Zweinstein met meer dan 6000 stenen een set is waar men doorgaans toch wel wat avonden zoet mee is.

Verdere uitbreiding van de collectie

Je leest het goed. Het is hiermee nog niet klaar. De komende tijd zijn er nog meer sets te verwachten in onze collectie. Hou dus vooral de website goed in de gaten! Bij vragen, neem gerust contact met ons op!

INSTAGRAM

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *